| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
BURII
|
Posted: Tue Nov 18, 2025 5:04 am Post subject: Відгу& |
|
|
| Привіт! Підкажи, будь ласка, де зараз у Харкові можна подивитися реальні відгуки про місця, послуги та компанії? Останнім часом стільки всього з’являється, що я вже заплуталась, а хочеться заздалегідь перевіряти інформацію, щоб не натрапити на поганий сервіс. |
|
| Back to top |
|
 |
MaxSEE
|
Posted: Tue Nov 18, 2025 5:10 am Post subject: |
|
|
| Привіт! Я тебе чудово розумію — інформації багато, а корисної мало. Я сам нещодавно шукав нормальний майданчик і знайшов досить зручний сервіс із відгуками, рейтингами та актуальними оголошеннями. Дуже виручає, коли треба швидко зрозуміти, чи варто звертатися взагалі. Подивись тут — https://www.057.ua/list/540281 |
|
| Back to top |
|
 |
BURII
|
Posted: Tue Nov 18, 2025 5:13 am Post subject: |
|
|
| Дякую! А там саме реальні відгуки? Бо на багатьох сайтах усе куплене, і вже довіри зовсім немає. Хочеться щось більш живе, де пишуть звичайні люди, а не замовні коментатори. |
|
| Back to top |
|
 |
MaxSEE
|
Posted: Tue Nov 18, 2025 5:16 am Post subject: |
|
|
| Так, там можна зустріти цілком живі коментарі, багато хто пише детально, ділиться досвідом, описує, як усе пройшло насправді. Плюс зручно, що вся інформація по Харкову, можна сортувати навіть за районами. Я сам перед замовленням послуг завжди туди заглядаю. |
|
| Back to top |
|
 |
|